Interieuradvies

Elk project start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking bespreken wij welk interieuradvies het beste bij u past . Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een voorstel met daarin mijn werkzaamheden en de kosten.  Hieronder leest u wat de advies mogelijkheden zijn.

Interieuradvies basis

Heeft u twijfels over de sfeer en kleuren van u interieur?  Wilt u meer samenhang of bent niet tevreden over de indeling van de ruimte.  Met een interieuradvies basis help ik u de sfeer te krijgen die bij u past.

Een interieuradvies basis omvat de volgende onderdelen:

- Intake van 1,5 uur bij u thuis
- Moodboard van de stijl & sfeer
- Kleur- & materiaalplan 
- Plattegronden van de ruimte ( tot 55 m2)
- Overzicht met meubelsuggesties
- Mondelinge toelichting van 1,5 uur van het definitieve ontwerp

Kosten interieuradvies basis vanaf € 695,-*

Interieuradvies compleet

Met een interieuradvies compleet help ik u bij het inrichten van de gewenste ruimte, waarbij indeling, kleur- en materiaalgebruik en de verlichting volledig op elkaar zijn afgestemd. Tijdens het intake gesprek kijk ik samen met u wensen en welke stijl bij u past. Deze vertaal ik vervolgens naar een interieurontwerp. Met dit interieuradvies heeft u een compleet plan in handen die u vervolgens zelf kunt realiseren.
 
Interieuradvies compleet is aangevuld met:

- Terugkoppeling bij u thuis van de indelingsvoorstellen en moodboard(s)
- Basis verlichtingsplan met aankoopadvies armaturen

Kosten interieuradvies compleet  vanaf € 1095,-*

Interieuradvies compleet met 3D

Vindt u het lastig te visualiseren hoe het eindresultaat zal zijn van het ontwerp?  Dan kunt u kiezen voor een Interieuradvies met 3D impressies. Door middel van deze 3D impressies ziet u hoe de ruimte er na een restyling of vebouwing uit komt te zien.

Interieuradvies compleet met 3D is aangevuld met:

 - 3D impressies 

Kosten interieuradvies compleet 3D  € 1295,-*

Bovenstaande prijzen gelden voor 1 ruimte tot  ca. 55 m2. Aanvullende kosten zoals tekeningen maatwerk meubels, coördinatie verbouw of nieuwbouw kunnen in overleg op basis van regie worden berekend. Wilt u interieuradvies voor meerdere ruimtes? Dat kan uiteraard ook! Ik maak hiervoor een offerte op maat.